Speciale actie

5 = 6

Voor onze vaste klanten hebben we een speciale kortingsactie. Bij elk 5e zakje, ontvangt u een gratis 6e zakje Care-free D-mannose!

Levertijd en verzending

We proberen uw bestelling altijd zo snel mogelijk naar u te versturen. Uit eigen ervaring weten we dat het soms wenselijk is om zo snel mogelijk met een intensieve kuur te kunnen beginnen. Bestellingen die op werkdagen voor 21:00 uur bij ons worden geplaatst, zullen dezelfde dag nog worden verzonden met PostNL. Onder normale omstandigheden krijgt u dan de volgende dag uw bestelling thuisbezorgd. Heel sporadisch komt het voor dat PostNL niet de volgende dag bezorgt, maar er twee dagen voor nodig heeft. Bestellingen die op zaterdag en zondag bij ons binnenkomen, worden op maandag verzonden.

Bijkomend gemak is dat u niet thuis op de postbode hoeft te wachten. Uw bestelling zit namelijk altijd in een plat zakje of doosje dat door elke brievenbus past, ook als u meerdere zakjes tegelijk bestelt. U heeft uw bestelling dus altijd lekker snel en makkelijk in huis!

Speciale kortingsactie 5 = 6

Voor onze vaste klanten, die zich registreren op de website, hebben we een speciale kortingsactie: bij elk 5e bestelde en betaalde zakje product (poeder of capsules), krijgt u een gratis 6e zakje (poeder of capsules naar keuze) met uw bestelling meegestuurd.

Elk zakje poeder of capsules dat u heeft besteld en betaald staat voor 1 spaarpunt (een tegoed van circa vijf euro). Dus elke keer dat u bestelt, bouwt u spaarpunten op. Bij 5 spaarpunten krijgt u een gratis 6e zakje, waarbij u kunt kiezen uit capsules of poeder, dat wordt meegestuurd met uw bestelling.

Deze actie is niet eenmalig maar loopt steeds door. Na het ontvangen van het gratis zakje begint u bij uw daaropvolgende bestelling weer opnieuw spaarpunten op te bouwen.

Registreer u voor deze actie op onze website, zodat het systeem uw punten kan optellen, en aangeeft wanner het tijd is om een gratis zakje mee te bestellen. 

U kunt uw persoonlijke account raadplegen voor uw puntensaldo. Dit doet u door op deze pagina rechts in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Vriendenkorting

Kent u iemand die, net als u, baat zou kunnen hebben bij het gebruik van ons product? Wanneer deze persoon op uw aanraden bij ons een bestelling plaatst, dan verdient u 2 spaarpunten! Hiermee kunt u sparen voor een gratis zakje (zie onze 5 = 6 actie).

Hoe werkt dit? Stuur ons binnen een maand nadat uw vriend/vriendin bij ons heeft besteld een e-mail met zijn of haar naam en zijn of haar e-mailadres, en de 2 spaarpunten worden aan uw persoonlijke account toegevoegd.

U kunt uw persoonlijke account raadplegen voor uw puntensaldo. Dit doet u door op deze pagina rechts in te loggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Veilig betalen

We willen dat u met een veilig gevoel bij ons winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertouwd zijn. De betaalgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Care-free Health B.V. worden gelezen of worden achterhaald.

Betaalmogelijkheden

We bieden u verschillende mogelijkheden om uw bestelling te betalen, zowel online als offline.

Online betalen

  • iDEAL: online betalen via ING, Rabobank, ABN-AMRO, SNS en Fortis en Friesland Bank, via onze paymentprovider MultiSafepay.
  • Credit card: we accepteren Visa, Mastercard en American Express. Credit card betalingen gaan via PayPal. U wordt doorgestuurd naar de webpagina van PayPal nadat u uw bestelling heeft afgerond. Klik vervolgens linksonderaan op 'doorgaan' indien u geen PayPal-rekening heeft, en voltooi uw betaling.
  • PayPal. U wordt doorgestuurd naar de webpagina van PayPal nadat u uw bestelling heeft afgerond. Log in op uw PalPal-account en voltooi de betaling.

Indien u kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen we uw order direct in behandeling nemen.

Offline betalen

Overboeking via een Nederlandse bank- of girorekening.
We verzoeken u het verschuldigde bedrag over te maken naar IBAN nummer NL52 INGB 0672 2273 20 , ten name van Care-free Health en onder vermelding van uw factuurnummer.

Bij de offline betaalmethode kan het enige werkdagen duren voordat we uw betaling ontvangen. Omdat uw order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat we uw betaling hebben ontvangen, dient u rekening te houden met een langere levertijd.

Onze servicepartner MultiSafepay

Wanneer u kiest voor betaling via iDEAL komt u via een MultiSafepay-account in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Na het afronden van de betaling komt u weer terug in onze webwinkel. Betalen met iDEAL is net zo veilig als internetbankieren, er worden dezelfde beveiligingstechnieken gehanteerd.

 

SSL-beveiliging


Schoneblaas.nl heeft een SSL-certificaat. Dit houdt in dat wanneer u als klant bij ons winkelt, uw gegevens beveiligd op onze website worden achtergelaten. Uw gegevens worden namelijk versleuteld verstuurd, zodat deze niet zijn 'af te luisteren'. U weet dan ook zeker dat u met ons zaken doet en niet met iemand anders.
 

Meest gestelde vragen
 

Hieronder vind u de vragen die ons het meest gesteld worden.


Is Care-free D-mannose ook in winkels of apotheken verkrijgbaar?

Care-free D-mannose is niet in de winkel of de apotheek te koop, maar alleen online, via de website www.carefree-d-mannose.nl

Is het ook mogelijk om een zakje op te komen halen?

Helaas behoort het afhalen van bestellingen op ons vestigingsadres niet tot de mogelijkheden. Alle bestellingen worden met PostNL verzonden.

Wanneer stuurt u mijn bestelling op?

We proberen uw bestelling altijd zo snel mogelijk naar u te versturen. Uit eigen ervaring weten we dat het soms wenselijk is om zo snel mogelijk met een intensieve kuur te kunnen beginnen. Bestellingen die op werkdagen en voor 18:00 uur bij ons worden geplaatst, zullen dezelfde dag nog worden afgehandeld door ons verzendhuis en worden verzonden met PostNL. Onder normale omstandigheden zult u dan de volgende dag uw bestelling thuisbezorgd krijgen.

Zijn de vegetarische capsules net zo goed als het poeder?

Ja, er is geen verschil in werking tussen Care-free D-mannose in poedervorm of vegetarische capsules. Maar er is wel een verschil in de wijze waarop de producten kunnen worden ingenomen. Het is maar net wat u handiger vindt. Het poeder dient te worden opgelost in vloeistof (water, thee, vruchtensap, maar geen cranberrysap, koffie of alcohol). De capsules kunt u samen met wat vloeistof innemen. Care-free D-mannose in poedervorm heeft Kosher Parve status (veganistisch, geen toevoegingen). De vegetarische capsules worden vervaardigd in een omgeving waar ook is gewerkt met producten die lupinemeel (een ingredient van brood en banket) bevatten.

Kan ik Care-free D-mannose gelijktijdig nemen met cranberrysap?

We adviseren Care-free D-mannose niet gelijktijdig te nemen met cranberrysap, omdat dit de werking van de D-mannose schijnt te verminderen.p>

Ik bestel Care-free D-mannose op een regelmatige basis. Hebben jullie ook een kortingsregeling?

Voor onze vaste klanten hebben we een speciale kortingsactie: na elk vijfde bestelde en betaalde zakje product (poeder of capsules), krijgt u een gratis zesde zakje (poeder of capsules naar keuze) met uw bestelling meegestuurd.

Kan Care-free D-mannose ook gebruikt worden door kinderen?

Ja, Care-free D-mannose kan ook gewoon door kinderen gebruikt worden. We adviseren de gebruiksaanwijzing voor volwassenen te volgen en de hoeveelheden product en vloeistof af te stemmen op het lichaamsgewicht en/of leeftijd van het kind.

Ik heb een katheter. Kan ik dan ook Care-free D-mannose gebruiken?

Ja, we hebben veel klanten die een katheter hebben en Care-free D-mannose nemen.

Hoe kom ik aan het gratis informatieboekje over de werking van D-mannose?

U kunt het gratis informatieboekje over de werking van D-mannose meebestellen bij uw eerste bestelling. Het boekje is in het Engels en geschreven door Dr. Jonathan V. Wright. Voeg het boekje toe aan uw winkelmandje.

Kan ik mijn bestelling betalen onder rembours?

Het is helaas niet mogelijk een bestelling te betalen onder rembours. U kunt kiezen voor betaling via IDEAL, credit card, Paypal of bankoverschrijving.

Valt Care-free D-mannose onder de verzekering?

Care-free D-mannose is een voedingssupplement. We adviseren u bij uw zorgverzekeraar na te gaan of het wordt vergoed.